Gør en forskel

Du kan både blive frivillige leder på familiekurser af kortere varighed
samt på ferielejre af en uges varighed

Bliv frivillig leder

Har du modet og lysten til at blive frivillig leder og give børn med og uden handicap/særlige behov nogle enestående oplevelser, hvor de oplever, at du har lyst til at være sammen med dem, uden at få anden løn end deres smil?

Alle bidrager til fællesskabet

Du kan både blive frivillige leder på familiekurser af kortere varighed samt på ferielejre af en uges varighed, hvor børn med og uden handicap/særlige behov er på en uges lejr uden mor og far.

Pindstrup Centrets grundholdning er

At alle kan bidrage til fællesskabet, med det formål at aktiviteterne integrerer børn med og uden handicap/særlige behov, så de oplever at vi alle er ens, handicap eller ej.
Vi stiller ikke krav til frivillige ledere om særlig uddannelse/kompetencer. Det er alt afgørende, at du brænder for at give børnene nogle gode oplevelser,
og at du kan stå inde for vores formål og forstår at føre det ud i livet sammen med de øvrige frivillige ledere.

Som frivillig leder bliver du en del af et frivillige team med en overvægt at rutinerede frivillige ledere, der står klar til at tage imod dig med åbne arme.
Du bliver en del af fællesskabet med de øvrige frivillige ledere og får nogle livsbekræftende oplevelser med deltagerne.

Vi er sikre på I vil få nogle af jeres bedste oplevelser ved at være frivillige for vores dejlige deltagere. Efter ønske får man naturligvis en udtalelse til brug for søgning til uddannelse eller job.

Kommende aktiviteter

jose

Familielejr

05.-09. juli afholdes Familielejr for 15 familier bosat i Norddjurs, Syddjurs, Silkeborg og Kolding Kommune. Det er for familier med

Læs mere »
jose

Solskinslejr

11.-17. juli afholdes Solskinslejr og vi glæder os til at byde jer velkommen, for børn med og uden psykisk handicap

Læs mere »