Gør en forskel

Du kan både blive frivillige leder på familiekurser af kortere varighed
samt på ferielejre af en uges varighed

Bliv frivillig leder

Har du modet og lysten til at blive frivillig leder og give børn med og uden handicap/særlige behov nogle enestående oplevelser, hvor de oplever, at du har lyst til at være sammen med dem, uden at få anden løn end deres smil?

Alle bidrager til fællesskabet

Du kan både blive frivillige leder på familiekurser af kortere varighed samt på ferielejre af en uges varighed, hvor børn med og uden handicap/særlige behov er på en uges lejr uden mor og far.

Pindstrup Centrets grundholdning er

At alle kan bidrage til fællesskabet, med det formål at aktiviteterne integrerer børn med og uden handicap/særlige behov, så de oplever at vi alle er ens, handicap eller ej.
Vi stiller ikke krav til frivillige ledere om særlig uddannelse/kompetencer. Det er alt afgørende, at du brænder for at give børnene nogle gode oplevelser,
og at du kan stå inde for vores formål og forstår at føre det ud i livet sammen med de øvrige frivillige ledere.

Som frivillig leder bliver du en del af et frivillige team med en overvægt at rutinerede frivillige ledere, der står klar til at tage imod dig med åbne arme.
Du bliver en del af fællesskabet med de øvrige frivillige ledere og får nogle livsbekræftende oplevelser med deltagerne.

Vi er sikre på I vil få nogle af jeres bedste oplevelser ved at være frivillige for vores dejlige deltagere. Efter ønske får man naturligvis en udtalelse til brug for søgning til uddannelse eller job.

Kommende aktiviteter

  • All
  • Familieaktiviteter
  • Ferielejre
17 oktober 2021
Pindstrup Centret,Johs. F. La Cours Allé 2
Pindstrup, Ryomgaard,8550
+ Google Maps
26 november 2021
Pindstrup Centret,Johs. F. La Cours Allé 2
Pindstrup, Ryomgaard,8550
+ Google Maps
03 december 2021
Pindstrup Centret,Johs. F. La Cours Allé 2
Pindstrup, Ryomgaard,8550
+ Google Maps

Facebook nyt

KURSUS FOR FAMILIER MED UNGE 15-18 ÅR MED HANDICAP 😀♿Kom med på familiekursus d. 3.-5. december for kun 250 kr. pr. deltager. Det er et kursus med fokus på sundhed, serviceloven og familielivet med en ung med handicap. Kurset er lavet så det passer både psykisk og fysisk handicap.En weekend med til at også at hygge sig og nyde noget dejligt mad.Prisen er inkl. overnatning og forplejning hele weekenden. Kurset er et samarbejde mellem Pindstrup Centret og Lev – livet med udviklingshandicap. Se meget mere her www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/om-familieaktiviteter/familiekursus-for-... ... Se mereSe mindre

2 dage siden  ·  

Vis på Facebook
🎃SE PROGRAM FOR EFTERÅRSLEJR🎃 -Lejr for børn/unge 6-18 år med og uden handicap🎃♿😀Så er programmet for Efterårslejren på hjemmesiden. I kan se det lige her www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/wp-content/uploads/sites/7/Program-efter... Vi glæder os til en fantastiks uge. Der er endnu plads, så I kan nå det endnu. Se meget mere her www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/ferielejre-og-familieaktiviteter/om-feri... ... Se mereSe mindre

6 dage siden  ·  

Vis på Facebook
EFTERÅRSLEJR - DER ER ENDNU PLADSER🎃🎃 ... Se mereSe mindre

2 uger siden  ·  

Vis på Facebook