Supernova

Målgruppe: Børn i alderen 10-18 år med og uden handicap

Supernova er en lejr som består af op til 5 forskellige camps, hvor deltagerne får mulighed for at fordybe sig en hel uge i èn camp
og få et fællesskab med andre deltagere med samme interesse. Ugen vil blive spækket med camp-aktiviteter og samtidig vil der være hygge og leg på tværs der skaber sammenhold på hele lejren.

Supernova

Supernova er en lejr, som består af 6 forskellige camps, hvor deltagerne får mulighed for at fordybe sig en hel uge i èn camp og
få et fællesskab med andre deltagere med samme interesse. Ugen vil være spækket med camp-aktiviteter, og samtidig vil der være hygge og leg på tværs, der skaber sammenhold på hele lejren.

Bage-camp

I Bage-campen vil der blive bagt og smagt til den store guldmedalje. I løbet af ugen vil vi udforske bage-verdenen på flere forskellige måder og smage os igennem skøre udfordringer. Det hele bliver krydret med fantasi og små konkurrencer. Alle kan være med, så længe du er frisk på at smøge ærmerne op og få nye bage-venner!

Adventure-camp

På Adventure-camp skal vi ud at prøve vores egne grænser af i diverse udendørsaktiviteter.
Vi vil bruge lokalområdet omkring Brogården. Måske finder du ud af, hvor højt du tør klatre, og hvor længe du kan holde dig på vandet. Du vil opdage, hvor vigtigt fællesskab og samarbejde er, når nye udfordringer skal overvindes.

Outdoor-camp

På Outdoor-campen skal vi nyde livet udenfor. Vi prøver kræfter med telt, shelter og bivuak. Vi laver mad over bål, i trankia eller i jorden.
Vi undersøger naturen, ser hvordan vi kan bruge den og passe på den.

Gamer-camp

På Gamer-Campen vil vi game en masse computer eller konsol. Du bestemmer selv, hvilket spil du vil spille, og vi vil lægge vægt på kammeratskab,
holdånd og fællesskab. Vi forventer derfor, at du har lyst til at spille sammen med de andre deltagere på campen og måske lærer du nye spil.
Udover at game, laver vi også mange andre aktiviteter sammen med alle de andre deltagere på lejren. Deltagerne skal selv medbringe pc/konsol, skærm, tastatur og mus. Har man ikke mulighed for at medbringe eget udstyr, kan Pindstrup Centret kontaktes inden tilmelding.

Krea-camp

En hel uge i kreativitetens navn, hvor vi skal lave forskellige små og store krea-projekter. Her kommer du til at bruge din fantasi, arbejde med forskellige teknikker og få ideer, du kan bruge,
når du kommer hjem igen. Du behøver ikke være den næste store designer, men blot have lyst til at prøve noget nyt og skabe ting med udgangspunkt i dine ideer sammen med os andre.

Strikke/hækle/sy-camp

Fordyb dig i håndværk! Denne camp er til dig, som gerne vil lære eller blive bedre til at strikke, hækle eller sy.Vi tager udgangspunkt i lige det,
du gerne vil blive bedre til. Du lærer at vælge de bedste materialer, der passer til dine projekter samt teknikker der får selv svære opgaver til at lykkes.
En camp der er både sjov, afslappende og lærerig.