Vores mad

Vores mad
Kursusdøgn
Maden til jeres fest

Vores mad, stor buffet - specialkost - lækre kager - udekøkken

– Vores mad lavet fra bunden med årstidens råvare

Pindstrup Centret har et aktivt køkken med dygtige og engageret køkkenpersonale. I vores køkken er der passion for mad lavet fra bunden og årstidens råvarer. Vi anvender i videst muligt omfang danske frugter og grøntsager. Brød, kager, tærter og andet bagværk laves fra bunden.

Køkkenet på Pindstrup Centret er i særlig grad kendt for sin velsmagende buffet med stor variation i retterne, specialkost og klassiske ”gammeldags” retter og dejlige kager til eftermiddagskaffen.

Vores buffet består af både klassiske og moderne retter med og uden kød. Der er altid en bred palette af lækre salater på buffeten.

Specialkost er ikke noget problem på Pindstrup Centret. Vores køkken tilgodeser ethvert behov der meldes ind, vi har de senere år har oplevet en stigende efterspørgsel efter specialkost f.eks. hvedefri, glutenfri, laktosefri, vegetarisk eller veganer kost.

Vores eftermiddags kager byder på både moderne og klassiske kager. Vi har en forkærlighed for ”gamle klassikere”, så derfor vil vores gæster opleve, at vi løbende genopliver gode gamle kageklassikere på kagebordet bl.a. roulade med flødeskum, æbletærte og hjemmebagt kringle.

Drikkevarer for enhver smag

På Pindstrup Centret serverer vi vand, vin og øl efter aftale med vores gæster. Når personalet er gået hjem og har givet nøglen videre til et selskab med overnatning, så er drikkevarer frit tilgængelige og noteres til selskabet. I skal føle jer hjemme – og vi har tillid til jer.

Kom og lav mad

Vil I gerne lave en aktivitet med kollegaerne kan I komme med i køkkenet og lav mad til hinanden. Vores køkkenpersonale står for seancen og sørger for at få jer godt igennem. I vil blive udfordret på samarbejde og det I ellers har lavet i et køkken før.

Ring til os for et tilbud og en snak om hvad der kan laves der passer til jeres arrangement.

Udekøkken

På Pindstrup Centret har vi et stort udekøkken – her kan der grilles, hygges og laves mad på en kæmpe pande, mulighederne er mange.

Anmeldelser fra Google

Erik Moenster
Erik Moenster
19/08/2021
Abdul Rahim
Abdul Rahim
09/08/2021
Ruben Wendelboe Hansen
Ruben Wendelboe Hansen
31/07/2021
Erling Pagter Hansen
Erling Pagter Hansen
27/06/2021
Det er så fedt et sted vi var 2 voksene og 2 børn og vi havede en fantastisk weekend 😀
Christian Bak Petersen
Christian Bak Petersen
20/06/2021
Jesper Lorentsen
Jesper Lorentsen
24/01/2021
Fint sted til ture, både lokale og arrangerede. Ligger op af skov og banestien. Har egen fodboldbane, sheltre, legeplads. Gode muligheder for at bruge Løvenholm skoven, og tæt på Djurslands mange andre muligheder.
Paulius Jurkuvenas
Paulius Jurkuvenas
02/01/2021
Eva Marie Fløistrup Kirsborg Olsen
Eva Marie Fløistrup Kirsborg Olsen
11/10/2020
Hold de mest fantastiske kurser i samarbejde med familienet for familier med og uden handicap
Ella Tygesen
Ella Tygesen
20/09/2020
Ingen grund til klage. Fantastisk servise. Rent og pænt "højt til loftet."(masser af plads" Rigtig skøn natur.."hvor man kommer helt ned i Gear". Det er ikke sidste gang... Legepladser ..udeområder..sheltzers..svævebane m.m
Karl Døssing
Karl Døssing
06/09/2020
Alle medarbejdere på Pindstrup Centret yder gæsterne den ypperste service. Alt - ude, som inde - fremstår velholdt, Pindstrup Centret er såvel børne- som handicapvenligst med gode værelser, og der er pinligt rent overalt. Forplejningen er som på en Michelin-restaurant. Pindstrup Centret kan ubetinget anbefales, det er en god oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for.

Kontakt Pindstrup Centret

Direktør

Tina Buus Hansen
Mail: tbh@pindstrupcentret.dk
Tlf. 8639 6111

Receptionist & koordinator

Mie Jørgensen
Mail: post@pindstrupcentret.dk
Tlf. 8639 6111

Køkken

Anne-Mette Christiansen Bæch
Mail: abc@pindstrupcentret.dk
Tlf. 8639 6111

Pindstrup Centrets nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året og du kan til enhver tid framelde dig igen