Vores mad

Vores mad
Kursusdøgn
Maden til jeres fest

Vores mad, stor buffet - specialkost - lækre kager - udekøkken

– Vores mad lavet fra bunden med årstidens råvare

Pindstrup Centret har et aktivt køkken med dygtige og engageret køkkenpersonale. I vores køkken er der passion for mad lavet fra bunden og årstidens råvarer. Vi anvender i videst muligt omfang danske frugter og grøntsager. Brød, kager, tærter og andet bagværk laves fra bunden.

Køkkenet på Pindstrup Centret er i særlig grad kendt for sin velsmagende buffet med stor variation i retterne, specialkost og klassiske ”gammeldags” retter og dejlige kager til eftermiddagskaffen.

Vores buffet består af både klassiske og moderne retter med og uden kød. Der er altid en bred palette af lækre salater på buffeten.

Specialkost er ikke noget problem på Pindstrup Centret. Vores køkken tilgodeser ethvert behov der meldes ind, vi har de senere år har oplevet en stigende efterspørgsel efter specialkost f.eks. hvedefri, glutenfri, laktosefri, vegetarisk eller veganer kost.

Vores eftermiddags kager byder på både moderne og klassiske kager. Vi har en forkærlighed for ”gamle klassikere”, så derfor vil vores gæster opleve, at vi løbende genopliver gode gamle kageklassikere på kagebordet bl.a. roulade med flødeskum, æbletærte og hjemmebagt kringle.

Drikkevarer for enhver smag

På Pindstrup Centret serverer vi vand, vin og øl efter aftale med vores gæster. Når personalet er gået hjem og har givet nøglen videre til et selskab med overnatning, så er drikkevarer frit tilgængelige og noteres til selskabet. I skal føle jer hjemme – og vi har tillid til jer.

Kom og lav mad

Vil I gerne lave en aktivitet med kollegaerne kan I komme med i køkkenet og lav mad til hinanden. Vores køkkenpersonale står for seancen og sørger for at få jer godt igennem. I vil blive udfordret på samarbejde og det I ellers har lavet i et køkken før.

Ring til os for et tilbud og en snak om hvad der kan laves der passer til jeres arrangement.

Udekøkken

På Pindstrup Centret har vi et stort udekøkken – her kan der grilles, hygges og laves mad på en kæmpe pande, mulighederne er mange.

Anmeldelser fra Google

Gæstebogen

Kontakt Pindstrup Centret

Annemette-christensen

Køkkenansvarlig
Anne-Mette Bæch Christiansen

Mail: abc@pindstrupcentret.dk
Telefon: 8639 6111

Pindstrup Centrets nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året og du kan til enhver tid framelde dig igen