Dagsmøde

Dagsmøde
Dagsmøde

Pindstrup Centret har statsaftale

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere dagsmøder og kursusophold på
konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.

Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Dagsmøde, Strategimøder, debatmøder og kreative møder

Dagsmøde på Pindstrup Centret starter med velkomst og et smil fra de ansatte. Morgenforfriskningen vil være klar i vores restaurant. Et dagsmøde er typisk fra kl. 9.00 til 16.00 og kan være et lille møde for to personer eller et stort møde med op til 100 deltagere. Tidligere ankomst eller senere afgang kan aftales, ligesom vi gerne hjælper med at arrangere aktiviteter eller sjove indslag i løbet af dagen, kontakt os hvis i ønsker hjælp På Pindstrup Centret oplever vi mange tilbagevendende gæster, der afholder deres månedlige, kvartalsvise, halvårlige eller helårlige møder hos os. Det kan være salgsmøder, ledermøder, orienteringsmøder, strategimøder, budgetforhandlinger, produktpræsentationer, debatmøder, videndelingsmøder, foreningsmøder, netværksmøder, brugergrupper, undervisning eller møder omkring personlig undervisning – blot for at nævne nogle af de typer møder, som ofte afholdes på Pindstrup Centret.

Dagsmøde tilpasset jeres behov

Dagsmøder er inklusive mad, kaffe/te og isvand i løbet af dagen, lokaler med av-udstyr, tavler, gratis adgang til trådløst internet i hele centret og fri adgang til frugt og grønt hele dagen.

Dagsmøder tilrettelægges, så de passer præcis til jeres behov. Ved et ønske om f.eks. et andet mødetidspunkt, særligt AV-udstyr, specialkost eller madpakker til udflugter og aktiviteter, så finder vi sammen ud af det, og vi sørger for, at de særlige forhold er klar til jer på mødedagen.

Mini- og morgenmøder en spændende mulighed

Et dagsmøde behøver ikke være fra 9.00 til 16.00. Mødet kan være af kortere eller længere varighed og på andre tidspunkter på dagen.

Et kortere møde kan f.eks. være et minimøde, morgenmøde eller eftermiddagsmøde. Minimøder kan foregå på alle tidspunkter i løbet af dagen. Et morgenmøde er typisk fra kl. 7.30 til 9.00 inkl. morgenmad og kaffe/the, mens et eftermiddagsmøde ofte afholdes fra 13.30 til 15.00 og er inkl. eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage.

Dagsmøder kan udvides til et heldagsmøde, ofte kaldet et dagskursus, og som udover grundpakken for dagsmøder også inkluderer aftensmad og aftenkaffe.

Dagsmøde

8 - 16
DK 490,- pr. person
  • Ankomst med kaffe/the, hjemmebagt brød, ost, pålæg og marmelade
  • Frisk frugt/grønt og isvand på buffet under hele mødet
  • Formiddagskaffe/the med snacks
  • Årstidens frokostbuffet, oste mm.
  • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
  • Isvand i mødelokalerne hele dagen
  • Lokale med AV-udstyr m.v.
  • Gratis adgang til trådløst internet i hele centret
Dagsmøde

Kontakt Pindstrup Centret

Tina B. Hansen

Direktør
Tina B. Hansen

Mail: tbh@pindstrupcentret.dk
Telefon: 8639 6111

Gæstebogen

Pindstrup Centrets nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året og du kan til enhver tid framelde dig igen