KUNDEOPLEVELSER

Kursusophold

 • ESTRON
  Vi takker for alletiders team building dag på Pindstrup centret i dejlige omgivelser, hvor sammenholdet kolleger imellem er blevet styrket. Særligt fælles madlavning i udekøkkenet var et hit med kyndig assistance fra Pindstrup kokkene. Alle er enige i, at det var en super oplevelse og de gode opskrifter er blevet delt flittigt. Et rigtigt godt sted med super servicemindet personale, som vi gerne anbefaler til andre og vender tilbage til.

 • KAUFMANN
  Et perfekt kursussted for os, er et sted hvor der er “højt til loftet”.
  Vores kursister skal føle sig velkomne og i trygge hænder.

  Og det gør de på Pindstrup Centret.
  Vi oplever altid stor fleksibilitet og personalet er altid smilende og imødekommende.

  Med venlig hilsen
  AXEL KAUFMANN ApS

 • FAKTA
  Udover en herlig beliggenhed og med masser af plads og luft omkring lokaliteterne har Pinstrup Centeret også god mad til en fornuftig pris. Derudover udmærker stedet sig ved at være et sted hvor der er en rigtigt god stemning med smil og imødekommendehed, medarbjederen er meget kompetente og gode til at finde løsninger på alverdens problemstillinger – som kan være forbundet med undervisning, mødeafholdelse eller f.eks seminarer hvor deltagerne selv skal lave mad. Man føler sig tryg og godt behandlet. Der er ingen rigide regler – for her finder man løsninger sammen med kunden

  Casper Bisgaard
  HR Partner
  .

Fester

 • MICHAEL MIKKELSEN
  Nærmest perfekt vil jeg sige……
  Alting spillede max. Jeg fik meget ros for maden af gæsterne, som jeg vil bede dig viderebringe til køkkenet. Pigerne i køkkenet leverede også, stor ros til dem for deres hjælpsomhed.

  I har en dejlig tilgang til service og er dejlig at aftale tingene med, det er der rigtig mange der kunne lære noget af.

  Tak for hjælpen igennem hele forløbet.

 • GITTE OG FRANZ
  I maj 2016 holdt vi sølvbryllupsfest for 80 mennesker på Pindstrupcentret. Vi havde sparet sammen i årevis for at kunne holde fest i en hel weekend med mulighed og frihed for vores gæster til at være sammen på kryds og tværs med aktiviteter både udendørs (boldspil, skak, løbeture, leg) og indendørs (hyggesnak, billard, læsning, spil). Vi ønskede også gode rammer for selve festmiddagen og for de to bands og dét kor, der var hyret til lejligheden. Derudover skulle vores gæster sove trygt og godt og i det hele taget få et dejligt weekendophold sammen med os. Pindstrupcentret levede fuldt op til vores ønsker ift. både fysiske rammer, serviceniveau og komfort for både os selv og vores selskab. Det blev en fest, vi aldrig vil glemme, og den var alle pengene værd.

  Tak!

 • TINA BARLØSE
  Tusind tak for en fantastisk fest. Jeres personale, omgivelser og mad har været helt i top. Vi har intet og klage over. Vi er meget glade for, at vi valgte, at holde vores fest ved jer. Alle gæster har rost stedet, maden og personalet.

  Tusind tak

 • ANNE PETERSEN
  Tak for en meget fint fest hos jer skærtorsdag.
  Alt var perfekt, og både maden, serveringen og stedet blev meget rost af vore gæster.
  Vi havde ikke set Centeret inden festen, da vi bor på Sjælland og
  holdt festen for vores jyske familie og venner. – Vi var glade, at vi fandt stedet.

  De mange børn havde gode forhold til leg. Og vi voksne kunne også nyde omgivelserne.

  Stor tak og ros til jer.

Foreninger

 • LANDSFORENINGEN FOR PRADER WILLI
  Vi benytter Pindstrup Center fordi vi syntes at de har de bedste udenoms arealer
  der passer perfekt til vores målgruppe, samtidigt har de også perfekte rammer
  til konferencer møder som vi også benytter os af.

  Vi møder altid venlige smilende og imødekommende personale
  der vil gøre alt for at hjælpe os med det mindste lille problem.

 • FAMILIEFOKUS
  FamilieFOKUS, et projekt under IKH, har afholdt kurser for familier med børn og unge med livstruende sygdom og/eller svært handicap på Pindstrupcentret gennem hele projektperioden.
  Pindstrupcentrets rammer er meget velegnede for familier med børn med særlige behov. Både værelser, undervisningslokaler, værkstedet, pejsestuen og de fine arealer udenfor er imødekommende, rummelige og kan tåle at børn færdes i dem.
  Personalet er imødekommende, både i planlægningsfasen og under selve opholdene. Vi oplever Pindstrupcentret som hjemlig og kendt, og samtidigt professionelt og serviceminded.
  Der bliver serveret god mad, og særlige ønsker bliver der gjort alt for at løse.
  Vi har også samarbejde med nogle af Pindstrupcentrets frivillige der hjælper os med program til børnene på vores kurser. Et samarbejde der er til stor glæde for både børn, forældre og personalet i FamilieFOKUS

Udlejning

 • DAGROFA
  Vi har benyttet Pindstrup centeret to år i træk – og planlagt endnu et år i de naturskønne omgivelser. På Pindstrup centeret får vi alt, hvad vi efterspørger: Gode rummelige lokaler, egne værelser, mulighed for at medbringe egen mad og drikke, dejlige naturomgivelser og ikke mindst en god og nærværende service fra det dygtige personale. Vi har benyttet Pindstrup Centeret til en årlig ledertur, hvor vi har arbejdet med forretningsplaner, workshop og teambuilding. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til både stedet, omgivelserne og personalet

KONTAKT PINDSTRUP CENTRET

Anita Fredriksen

Kursus og konference koordinator

Anita Frederiksen
Telefon 8639 6111
af@pindstrupcentret.dk

Tina Buus Hansen

Direktør Pindstrup Centret

Tina B. Hansen
tbh@pindstrupcentret.dk

Anne Mette Christensen

Leder af teknik og køkken

Anne-Mette Bæch Christiansen
abc@pindstrupcentret.dk

Kontakt os

Pindstrup Centret er et unikt sted

Smil til gæsterne og gæsterne vil smile tilbage
Kontakt os