Vinterferielejr

VINTERFERIELEJR

Børn i alderen 6-18 år med og uden handicap

Tid og lokation

Tidspunkt: 13. - 19. februar
Lokation: Pindstrup Centret

Tid og lokation

Tidspunkt: 13. - 19. februar
Lokation: Pindstrup Centret

Lejrledere

Irma Jørgensen
Michelle Kjølner

Lejrledere

Irma Jørgensen
Michelle Kjølner

Priser

Deltager: kr. 1.345
Deltager med handicap kr. 2.498
Personlig hjælper: kr. 5.280

Priser

Deltager: kr. 1.345
Deltager med handicap kr. 2.498
Personlig hjælper: kr. 5.280

Vinterferielejr

Tilmeld dig inden 31. januar 2022 og få 500 kr. i rabat

Om vinterferielejren

Vinterferielejren er for børn med og uden handicap, i alderen 6-18 år. Her er plads til alle, uanset hvilken udfordringer man kan have.
Er du til hyggelige inde aktiviteter og spændende udendørsaktiviteter sammen med en masse andre børn og unge, så skal du glæde dig til uge 7 på vinterferielejr.
Ferielejren kommer til at indeholde masser af spændende aktiviteter, hvor vi skal prøve alt det man ikke kan om sommeren og meget andet sjovt.

Vi er sikre på at du vil få masse af oplevelser med hjem og mange nye venner, så kom og vær med.
I er altid velkommen til at kontakte os med alle spørgsmål.

Søg friplads

Hvis dit barn med fysisk eller psykisk handicap har fået afslag på ophold betalt af hjemkommunen.

Vedhæft om muligt kopi af afslag til ansøgningen eller kontakt os.

Hvis I som familie af sociale og økonomiske grunde ikke har mulighed for at betale for deltagelse på en ferielejr.

Oplys husstandens samlede årsindtægt før skat samt beskrivelse af familiens situation.

Nyhedsmail

FAQ

 

Børn med handicap betaler vores handicap pris, det er alle børn med handicap, diagnose eller anden form for forsinket udvikling.
Det vil sige at handicapprisen betales både hvis barnet har et fysisk handicap eller har ADHD, OCD eller andre psykisk handicaps.

Ved betaling af handicaprisen tildeles der en ledernormering på lejrene der hedder 1:3, hvor der for børn uden handicap er en normering på 1:6.
Med denne normering sikres der, at der tages højde for det enkelte barns behov med handicap.
Det giver børn, der ellers ikke kan få en ferieoplevelse mulighed for at være i socialt samspil med andre børn med og uden handicap. Der er ”plads” til at deltagerne støttes i at indgå i fællesskab og netværksdannelse med de øvrige børn på lejren og støttes i at få nogle succesoplevelser.

Pindstrup Centret vil gerne fortsat vil kunne tilbyde børn og unge med og uden handicap fantastiske
ferieophold. Vi har siden 1971 modtaget store donationer fra private, fonde og virksomheder
uden at skulle betale skat. De donationer gør det muligt for os at afvikle vores ferielejre.
For at vi fortsat kan modtage skattefrie donationer, skal vi hvert år INDEN den 1. december dokumentere at en bred kreds af privatpersoner støtter fonden med minimum 200 kr. pr. pers. Ellers kan vi IKKE længere modtage skattefrie gaver til formålet.

Derfor går 200 kr. af deltagerbetaling ind som gave til Fonden FamilieNet. Du er dermed som deltager med til at hjælpe os til fortsat at kunne afvikle lejre for børn med og uden handicap.

Pindstrup Centret har mere end 50 års erfaring i afvikling af ferielejre for børn med og uden handicap. Der tages udgangspunkt i de ressourcer, som det enkelte barn har, og man kan ”komme som man er”, diagnose eller ej. Målet med lejrene er, at børnene får øje på egne og andres kompetencer samt at alle bidrager til og inkluderes i fællesskabet. Rutinerede, voksne frivillige ledere står for lejrene i samarbejde med lønnede ansatte. Det frivillige lederteam er ”håndplukket” til ferielejren.
Ferielejrene byder på en uge sprængfyldt med sjove, spændende, udfordrende aktiviteter og fællesskab.

Det dækker over en 1:1 normering.
Har ens barn et handicap eller andet behov der gør at de ikke kan passe ind i en normering der hedder 1:3, men har brug for 1:1 støtte kan det også lade sig gøre.
Det kan være et barn der pga. et fysisk handicap har brug for rigtig meget hjælpe ift. løft, hygiejne, spisning m.v.
Det kan være et barn der har et psykisk handicap der gør at de har brug for mandsopdækning ift. reaktioner, tager på vandre ture m.v.
Det er muligt at sende en hjælper med hjemmefra som er vant til at hjælpe barnet og kendes behovet, det må dog ikke være en far eller mor.
Det er også en mulighed at vi igennem vores frivillig team stiller en til rådighed.

OBS. Prisen for personlig hjælper er en merpris.

Facebook nyt

☃VINTERFERIELEJR UGE 7 2022☃Tilmeldingen er åben til Vinterferielejren - med tilmelding inden 31/1 får I 500 kr. i rabat på deltagerbetalingen. Lejren er for børn med og uden handicap 6-18 år, på Pindstrup Centret. Se meget mere her og tilmeld www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/ferielejre-og-familieaktiviteter/om-feri... ... Se mereSe mindre

1 uge siden  ·  

Vis på Facebook
☃️VINTERFERIELEJR ☃️Der er nu åben for tilmelding til vinterferielejr i uge 7 2022, på Pindstrup Centret. Tilmelder man sig inden 31. januar er der kr. 500 i RABAT på deltagerbetalingen. For børn/unge i alderen 6-18 år, med og uden handicap. Her er der plads til alle ♿Kom og vær med til en uge med sjov, hygge, nye- og gamle venner.😄Se mere eller tilmeld lige her: www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/ferielejre-og-familieaktiviteter/om-feri...#pindstrupcentret #familienet #vinterferielejr #ferielejre2022 #ferielejre #barnmedhandicap#barnmedsærligebehov ... Se mereSe mindre

2 uger siden  ·  

Vis på Facebook