Efterårslejr

EFTERÅRSLEJR

Børn i alderen 6-18 år med og uden handicap

Tid og lokation

Tidspunkt: 17.- 23. oktober
Lokation: Pindstrup Centret

Tid og lokation

Tidspunkt: 17.- 23. oktober
Lokation: Pindstrup Centret

Lejrledere

Ninna Olsen
Irma Løgholt

Lejrledere

Ninna Olsen
Irma Løgholt

Priser

Deltager: kr. 1.345
Deltager med handicap kr. 2.498
Personlig hjælper: kr. 5.280

Priser

Deltager: kr. 1.345
Deltager med handicap kr. 2.498
Personlig hjælper: kr. 5.280

Om efterårslejren

Kom med på Efterårslejr på Pindstrup Centret i uge 42.
Det bliver en uge med masser af gode oplevelser, mulighed for at møde nye venner, måske møde gamle venner og skabe de bedste ferier minder.
På Efterårslejren skal der helt sikkert leges, spilles bold, spilles brætspil, se film, laves konkurrencer og meget, meget mere.

Er der spørgsmål skal I endelig ringe til os.

Søg friplads

Hvis dit barn med fysisk eller psykisk handicap har fået afslag på ophold betalt af hjemkommunen.

Vedhæft om muligt kopi af afslag til ansøgningen eller kontakt os.

Hvis I som familie af sociale og økonomiske grunde ikke har mulighed for at betale for deltagelse på en ferielejr.

Oplys husstandens samlede årsindtægt før skat samt beskrivelse af familiens situation.

Nyhedsmail

FAQ

Børn med handicap betaler vores handicap pris, det er alle børn med handicap, diagnose eller anden form for forsinket udvikling.
Det vil sige at handicapprisen betales både hvis barnet har et fysisk handicap eller har ADHD, OCD eller andre psykisk handicaps.

Ved betaling af handicaprisen tildeles der en ledernormering på lejrene der hedder 1:3, hvor der for børn uden handicap er en normering på 1:6.
Med denne normering sikres der, at der tages højde for det enkelte barns behov med handicap.
Det giver børn, der ellers ikke kan få en ferieoplevelse mulighed for at være i socialt samspil med andre børn med og uden handicap. Der er ”plads” til at deltagerne støttes i at indgå i fællesskab og netværksdannelse med de øvrige børn på lejren og støttes i at få nogle succesoplevelser.

Pindstrup Centret vil gerne fortsat vil kunne tilbyde børn og unge med og uden handicap fantastiske
ferieophold. Vi har siden 1971 modtaget store donationer fra private, fonde og virksomheder
uden at skulle betale skat. De donationer gør det muligt for os at afvikle vores ferielejre.
For at vi fortsat kan modtage skattefrie donationer, skal vi hvert år INDEN den 1. december dokumentere at en bred kreds af privatpersoner støtter fonden med minimum 200 kr. pr. pers. Ellers kan vi IKKE længere modtage skattefrie gaver til formålet.

Derfor går 200 kr. af deltagerbetaling ind som gave til Fonden FamilieNet. Du er dermed som deltager med til at hjælpe os til fortsat at kunne afvikle lejre for børn med og uden handicap.

Pindstrup Centret har mere end 50 års erfaring i afvikling af ferielejre for børn med og uden handicap. Der tages udgangspunkt i de ressourcer, som det enkelte barn har, og man kan ”komme som man er”, diagnose eller ej. Målet med lejrene er, at børnene får øje på egne og andres kompetencer samt at alle bidrager til og inkluderes i fællesskabet. Rutinerede, voksne frivillige ledere står for lejrene i samarbejde med lønnede ansatte. Det frivillige lederteam er ”håndplukket” til ferielejren.
Ferielejrene byder på en uge sprængfyldt med sjove, spændende, udfordrende aktiviteter og fællesskab.

Det dækker over en 1:1 normering.
Har ens barn et handicap eller andet behov der gør at de ikke kan passe ind i en normering der hedder 1:3, men har brug for 1:1 støtte kan det også lade sig gøre.
Det kan være et barn der pga. et fysisk handicap har brug for rigtig meget hjælpe ift. løft, hygiejne, spisning m.v.
Det kan være et barn der har et psykisk handicap der gør at de har brug for mandsopdækning ift. reaktioner, tager på vandre ture m.v.
Det er muligt at sende en hjælper med hjemmefra som er vant til at hjælpe barnet og kendes behovet, det må dog ikke være en far eller mor.
Det er også en mulighed at vi igennem vores frivillig team stiller en til rådighed.

OBS. Prisen for personlig hjælper er en merpris.

Facebook nyt

KURSUS FOR FAMILIER MED UNGE 15-18 ÅR MED HANDICAP 😀♿Kom med på familiekursus d. 3.-5. december for kun 250 kr. pr. deltager. Det er et kursus med fokus på sundhed, serviceloven og familielivet med en ung med handicap. Kurset er lavet så det passer både psykisk og fysisk handicap.En weekend med til at også at hygge sig og nyde noget dejligt mad.Prisen er inkl. overnatning og forplejning hele weekenden. Kurset er et samarbejde mellem Pindstrup Centret og Lev – livet med udviklingshandicap. Se meget mere her www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/om-familieaktiviteter/familiekursus-for-... ... Se mereSe mindre

2 dage siden  ·  

Vis på Facebook
🎃SE PROGRAM FOR EFTERÅRSLEJR🎃 -Lejr for børn/unge 6-18 år med og uden handicap🎃♿😀Så er programmet for Efterårslejren på hjemmesiden. I kan se det lige her www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/wp-content/uploads/sites/7/Program-efter... Vi glæder os til en fantastiks uge. Der er endnu plads, så I kan nå det endnu. Se meget mere her www.pindstrupcentret.dk/ferielejre-og-familieaktiviteter/ferielejre-og-familieaktiviteter/om-feri... ... Se mereSe mindre

6 dage siden  ·  

Vis på Facebook
EFTERÅRSLEJR - DER ER ENDNU PLADSER🎃🎃 ... Se mereSe mindre

2 uger siden  ·  

Vis på Facebook